Even voorstellen: Myla, onze eerste kleuter-leerkracht

Bijgewerkt: jun 13

De opening van de school komt snel dichterbij! Wij zijn druk met 1001 praktische zaken. Zo hebben we al meerdere leerkrachten voor de kleuterklassen en een schoolleider. De komende dagen stellen we ze aan je voor. Myla is de eeste! .


Welkom! :)


Ik ben Myla, 25 jaar oud en ik woon in Amsterdam Noord. Onlangs ben ik afgestudeerd van de Vrijeschool Pabo en heb ik gewerkt in een kleuterklas op vrijeschool Castricum. Ik heb mijn twee afstudeerstages op vrijeschool Kairos gelopen en ben daarna 3 maanden naar Bangalore, Zuid-India geweest om stage te lopen op een kleuterschool. Ik heb ontzettend veel zin om na de zomer bij Waldorf aan de Werf te starten en jullie kinderen in de klas te ontvangen. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te ontmoeten en samen een prachtige school te creëeren.


Wil je de rest van het team ook zien? Kijk dan snel op de Wie Zijn Wij-pagina.